Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Martie 2016.

După meciul Petrolul v CSMS Iași, scor 1-2, Andrei Cristea spune că, Florin Prunea, a făcut un grup minunat aici

Petrolul-CSMS Iasi, 1-2Petrolul Ploiești pierde partida cu CSMS Iași, scor 2-1, din cadrul etapei a doua a play-out-ului, disputate vineri pe stadionul Ilie Oană și șansele de salvare, sunt tot mai mici. Matematic ar mai fi posibilă salvarea de la retrogradare și cu ajutorul jocului rezultatelor.

Dacă vor aborda meciurile următoare, cu aceiași determinare, așa cum a făcut-o în repriza a doua a meciului cu Iași, mai sunt speranțe.

Pentru Iași au marcat Lukacs Bole, minutul 7, din pasa excelentă a lui Andrei Cristea și Andrei Cristea, minutul 28, în timp ce pentru Petrolul, a redus din scor Fabrice Begeorgi, minutul 49.

Fabrice Begeorgi, a căzut în cap în minutul 12, după un duel aerian și numai starea terenului mocirlos a atenuat căderea, altfel puteam asista la o tragedie.

Cel mai bun jucător de pe teren, a fost Andrei Cristea autorul unui gol și a unei pase de gol, fiind practic mintea limpede din teren a echipei lui Nicole Napoli.

Atacantul ieșenilor Andrei Cristea, a declarat după meci următoarele: "Eram convinși că meciul va fi dificil, întrucât Petrolul era pe ultima poziție din clasament. L-am privit ca pe un meci foarte, foarte greu și uitați că până la urmă am reușit să-l câștigăm. Important este că am reușit să marcăm al doilea gol, ne-am desprins, am avut 2-0 și am arătat ca o echipă care merită să fie pe primul loc în play-out".

Întrebat de o eventuală revenire la Echipa Națională, Cristea a spus: "Eu nu vreau să fac astfel de pronosticuri, pentru mine este important clubul la care sunt. Cred că sunt oameni foarte experimentați, care știu să aleagă foarte bine. Este meritul colegilor pentru aceste victorii și al lui Florin Prunea, care a făcut un grup minunat aici. Nu-mi permit să dau sfaturi selecționerului. Pe mine mă interesează să fiu în formă, să înscriu goluri, să câștigăm meciurile, pentru că, campionatul este lung și sunt concentrat să am un parcurs bun".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.