București, 13 Martie 2019

După hat-trick-ul lui Cristiano, Juventus se califică în sferturile Ligii Campionilor

../Imagini-002-2019/Juve-Atletico-3-0

Seară magnifică pentru Cristiano, a realizat un hat-trick și a răsturnat rezultatul din partida tur cu Atletico, scor general 3-2, iar Juventus merge mai departe în sferturile Champions League, a căror tragere la sorți va avea loc vineri, de la orele 13:00.

La partida disputată marți pe Allianz Stadium, au asistat peste 40000 spectatori, fiind condusă la centru de olandezul Bjorn Kuipers. Cristiano Ronaldo, autorul celor trei goluri din minutele 27, 48 și 86 (pen), a fost de departe omul meciului. Acum se vede cel mai pregnant situația prin care trece fostul său club Real Madrid, fără Cristiano, care a fost eliminată săptămâna trecută de Ajax, după umilința suferită pe Bernabeu.

Atacantul bianconero, Cristiano Ronaldo, a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Champions League, conform ziarului italian Corriere delo Sport, următoarele: „A trebuit să fie o noapte specială și așa a fost, nu numai pentru goluri, ci și pentru echipă. Aceasta este mentalitatea Campionilor, aceasta este calea de urmat. Juve ma luat să o ajut, era o seară magică. Atletico este o echipă foarte complicată, dar noi suntem o echipă puternică, vom vedea ce se întâmplă de acum.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/FCSB-Craiova-3-2

Citește și: Cinci goluri și trei eliminări, în derby-ul FCSB v U Craiova, din cadrul etapei a 25-a

Meciul cu scântei între FCSB și Universitatea Craiova, de pe Arena Națională, disputat duminică și încheiat cu victoria roș-albaștrilor, avea să...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X