București, 30 Ianuarie 2018

După finala pierdută la Australian Open, Simona Halep a ajuns acasă

Simona-Halep-aeroport-Henri-Coanda

După finala pierdută la Australian Open, în fața danezei Caroline Wozniacki cu scorul de 6-7, 6-3, 4-6, Simona Halep a ajuns luni acasă, fiind întâmpinată la Aeroportul Otopeni de cei apropiați și numeroși simpatizanți.

La sosirea pe aeroportul Otopeni, Simona Halep a declarat pentru jurnaliștii prezenți, următoarele: „A fost foarte greu, dar Caroline a jucat foarte bine și a meritat să câștige. Am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slam, bineînțeles că este trist că n-am putut să câștig, dar viața merge înainte, este doar un meci de tenis și sper ca la următoarea finală, dacă voi mai avea ocazia să joc, să o câștig.”

Așteptată la Aeroportul Otopeni și de tatăl său, Stere Halep, acesta a declarat: „Simona a atins perfecțiunea din punct de vedere fizic”. Întrebat dacă Simona a semnat cu cei de la Nike, acesta a spus: „Nu știu, vedeți că nici n-am apucat să o iau în brațe.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii