După evoluții slabe, FCSB a obținut numai două puncte din ultimele patru jocuri disputate

București, 23 Februarie 2020

../Imagini-02-2020/Andrei-Miron

FCSB a disputat sâmbătă pe Arena Națională, ultimul joc al sistemului regular, cu Chindia Târgoviște, terminând la egalitate, scor 1-1, după un joc modest. Eficacitatea echipei FCSB a lăsat de dorit în ultimele 4 etape, reușind să acumuleze numai 2 puncte din 12 posibile, fiind învinsă de echipele CFR Cluj, și Dinamo, apoi terminând la egalitate cu două echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, Academica și Chindia Târgoviște.

Golurile din ultima partidă, FCSB v Chindia, au fost marcate de noua achiziție Andrei Miron, în minutul 14, după o reluare cu capul din fază fixă, pentru FCSB, respectiv Dangubic, în minutul 90, pentru Chindia.

La finalul partidei, galeria FCSB aflată în tribună și-a apostrofat minute în șir fotbaliștii, pentru evoluția lamentabilă. Cu capul în pământ, fotbaliștii și-au însușit criticile, iar singurul dintre ei care a dat mâna cu fanii, a fost Adi Popa.

După acest rezultat, FCSB se situează provizoriu pe locul 3 în clasament și ar putea să coboare până pe locul 5, dacă Astra va câștiga partida de acasă cu Sepsi și FC Botoșani ar obține toate punctele din partida de acasă cu Poli Iași. Chindia se situează tot provizoriu, pe locul 10, putând să mai coboare o poziție în cazul unei victorii a ieșenilor la Botoșani.

Declarația lui Andrei Miron, după egalul FCSB cu Chindia

Fundașul Andrei Miron, autorul singurului gol al FCSB, a declarat după egalul cu Chindia, la televiziunea Digi, următoarele: „Am controlat jocul și în prima repriză și în a doua, păcat că nu reușim să dăm gol. Mai bine nu dădeam gol și să câștige echipa, eram mult mai fericiți acum. Din păcate este o seară tristă. Dacă noi nu am reușit să mai marcăm, adversarul ne-a taxat la prima ocazie. O să înceapă play-off-ul și sper eu să strângem rândurile și să obținem rezultate pozitive, pentru că echipa este destul de bună. Este frustrare mare, pentru că n-am reușit să câștigăm cu un adversar ca Chindia.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X