București, 27 Noiembrie 2019

După eurogolul lui Dybala, Juventus termină grupa pe primul loc, cu o etapă înainte de final

../Imagini-008-2019/Juventus-Atletico-1-0

Pe stadionul Juventus din Torino, într-un meci din grupa D al Ligii Campionilor, Juventus a câștigat cu scorul de 1-0, împotriva echipei Atlético Madrid și termină pe prima poziție, cu o etapă înaintea ultimei partide, calificând-use astfel în 16-zecimile competiției.

Golul marcat de Paulo Dybala în prelungirile primei reprize, în urma unei faze fixe din unghi închis, poate concura în top-ul european al golului anului. Paulo Dybala a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren, eclipsând-ul pe Cristiano, prin ruperile de ritm, tehnicitate de excepție în regim de viteză.

În ultima etapă a grupei D, ce se va disputa în data de 11 Decembrie, Juventus se va deplasa în Germania, pentru partida cu Leverkusen, iar Atlético va juca acasă cu Locomotiv Moscova.

Pe data de 16 Decembrie, începând cu orele 13:00, UEFA va organiza tragerea la sorți a 16-zecimilor Champions League, ce va avea loc la Nyon.

După meci, antrenorul lui Atlético, Diego Simeone, a declarat conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Echipa mea a arătat ca o formație puternică pe teren. Am făcut un joc bun, ne-am creat o mulțime de ocazii de gol, care ar fi putut schimba scorul. Nu am început grozav, dar am îmbunătățit jocul pe măsură ce timpul se scurgea. Cei de la Juventus, nu au creat altceva decât golul respectiv, dar nu au mai reușit să înscrie și acesta este cel mai important lucru".

Antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, a declarat conform aceleiași surse: "Am jucat foarte bine în această seară, chiar dacă am rămas fără forță în partea finală a jocului, deoarece am consumat multă energie și în ultimul meci din Serie A. Liga Campionilor probabil ne oferă o motivație suplimentară, în comparație cu campionatul intern. Am pierdut mingea prea des în a doua repriză, trebuie să ne îmbunătățim intensitatea. Paulo este jucător de clasă mondială, el se află într-o perioadă pozitivă de formă, făcând diferența în această seară."

Atacantul lui Juventus, Paulo Dybala, a declarat pentru site-ul UEFA.com: „A fost un gol excelent dintr-o poziție dificilă, unghiul era strâns, erau mulți jucători în fața mea. Initial am planificat altceva, dar apoi am decis să șutez și din fericire, a intrat. Personal mă simt în formă bună, încerc să dau tot ce e mai bun, întrucât mă aflu într-o perioadă bună de formă și vreau să profit la maxim.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Astra-Voluntari-1-0

 

Citește și: După patru victorii consecutive, Astra Giurgiu urcă pe podiumul Ligii 1

În prima partidă a etapei a 16-a, disputată vineri la Giurgiu, Astra a reușit să învingă FC Voluntari, scor 1-0, urmare a golului înscris de către Denis Alibec...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X