București, 03 Iunie 2019

După eșecul de la Sibiu, Dunărea Călărași retrogradează, iar Hermannstadt joacă barajul cu U Cluj

../Imagini-004-2019/Gabi-Enache

După înfrângerea dramatică suferită de către Dunărea Călărași, în meciul decisiv cu Hermannstadt Sibiu, disputat duminică și încheiat cu scorul de 2-1, cunoaștem configurația finală a sfârșitului de sezon. Astfel, Dunărea Călărași este a doua echipă retrogradată în Liga a 2-a, alături de Concordia Chiajna, iar Hermannstadt Sibiu este echipa care va susține în dublă manșă, meciul de baraj cu Universitatea Cluj, în datele de 08 și 12 Iunie.

Steliano Filip reușise să deschidă scorul, în minutul 77, iar din acel moment, sibienilor le mai trebuiau două goluri pentru a se califica la jocul de baraj. Jucătorii lui Dan Alexa, au tratat superficial sfârșitul de meci și au fost egalați în minutul 85, prin reușita lui Tsoumou. În cele șase minute de prelungiri arătate de Ovidiu Hațegan, am asistat la primirea unui cartonaș roșu de către Blănaru, de la gazde (aflat pe banca de rezerve), la trimiterea în tribune a lui Dan Alexa, precum și la golul victoriei marcat de Ivan Lendric, în minutul 90+5.

Autorul golului victoriei pentru Hermannstadt, croatul Ivan Lendric, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Mă simt foarte bine, este mult mai frumos așa când câștigi și mai ales când înscrii pentru un obiectiv așa de important. Este o nebunie să înscrii în acele momente. Noi am crezut că putem să înscriem și la 0-1. Așa este fotbalul, se termină doar când a fluierat arbitrul. Este un moment foarte bun pentru mine. Trebuie să rămânem în prima ligă, după dubla cu U Cluj. Clujul este o echipă importantă, are o galerie importantă și respectăm această echipă. Nu știu ce voi face după aceste două meciuri, probabil voi evolua în afara României.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Hermannstadt-Dinamo-0-0

 

Citește și: Dinamo remizează la Sibiu, cu Hermannstadt și pierde șansa ocupării primului loc în clasamentul play-out

Egalul din partida disputată miercuri la Sibiu, în etapa intermediară, a 10-a, dintre Hermannstadt și Dinamo, nu ajută prea mult niciuna dintre cele două formații...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X