București, 19 August 2019

După eșecul cu Poli Iași de pe teren propriu, FCSB a adunat patru înfrângeri consecutive în Liga 1

../Imagini-007-2019/Mihai-Roman-nr-28

Mai rău nici că se putea pentru FCSB, din primele șase etape disputate, FCSB a acumulat numai 4 puncte din 18 posibile și se clasează pe locul 11 în clasament, la egalitate de puncte cu Chindia Târgoviște, locul 12, despărțite de golaveraj.

Duminică la Pitești, pe propriul teren, FCSB a fost învinsă de Politehnica Iași, revelația acestui început de campionat, care are pe bancă pe fostul antrenor din ediția trecută de campionat, Mihai Teja, cu scorul de 2-1.

Pentru Politehnica Iași, au marcat Cosmin Frăsinescu, minutul 41 și Loshaj, minutul 73, iar singurul gol al FCSB a fost marcat de Florin Tănase în minutul 52, din penalty.

Mai putem consemna, revenirea lui Gnohere după accidentare, care putea obține un penalty, însă centralul Marcel Bârsan nu a considerat fault în careu și a lui Adi Popa, fără prea multe realizări în atac. FCSB a avut și neșansă în minutul 42, atunci când la șutul deviat al lui Mihai Roman, mingea a nimerit stâlpul porții.

Cel mai bun jucător de pe teren, atacantul ieșenilor Andrei Cristea, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Vă dați seama, am făcut egal la Cluj, am bătut Dinamo, acum am bătut Steaua, suntem o echipă, chiar dacă în formare, o echipă în creștere și ne bucurăm că avem continuitate și sperăm să ne meargă la fel în continuare. Important este că suntem un grup frumos, care punem sufletul pentru această echipă și pentru acest oraș. Suntem o echipă respectată în momentul de față și îmi doresc să rămânem cu picioarele pe pământ și să avem continuitate. Rezultatele noastre, reprezintă oglinda perfectă la ce se întâmplă la antrenament. Ne pregătim foarte bine, suntem un grup organizat în limitele pe care le avem și încercăm să ne facem treaba. Luăm fiecare meci în parte și ne dorim foarte mult, să fim acolo sus.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Viitorul-Hermannstadt-3-2

 

Citește și: FC Viitorul învinge greu Hermannstadt și ocupă prima poziție din clasament, după trei etape

Duminică, într-o partidă a etapei a 3-a, disputată la Ovidiu, FC Viitorul a învins echipa sibiană Hermannstadt, scor 3-2, cu goluri deosebit de frumoase...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X