București, 17 Aprilie 2018

După eșecul cu FC Botoșani, ACS Poli Timișoara, coboară în clasament pe locul de baraj

Timisoara-Botosani-0-1-play-out

Luni, pe propriul teren, ACS Poli Timișoara a pierdut partida disputată cu FC Botoșani, urmare a singurului gol înscris de Mircea Axente, în minutul 61 și a coborât în clasament pe locul 6, loc care ar trimite echipa la sfârșitul play-out-ului, la barajul pentru rămânerea în prima Ligă.

Aducerea pe banca tehnică a lui Leo Grozavu, nu a fost de bun augur, echipa a reușit să strângă numai două puncte din 15 posibile în play-out!

Autorul golului, Mircea Axente a mai avut o mare ocazie de gol în primul minut al meciului, când a trimis balonul în stâlpul porții lui Straton, iar de la gazde, campionul ratărilor a fost Ciucur, care a ratat cu seninătate puținele ocazii de gol ale echipei sale.

Leo Grozavu, antrenorul echipei ACS Poli Timișoara, a declarat după înfrângerea administrată de fosta sa echipă, FC Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: „Se lasă așteptată prima victorie, pentru că este foarte greu, vă dați seama și pentru mine este foarte greu, sunt de multe ori neputincios. Chiar nu știu să antrenez primele 10 secunde ca să nu iei gol, ca să nu luăm gol în secunda 7. La momentul acesta, ne lipsește sufletul, orice am antrena se schimbă când intrăm pe teren. Ne lipsește concentrarea, ne lipsește sufletul. Nu putem să punem probleme adversarului ca să avem puterea să câștigăm un joc.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii