Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Martie 2017

După egalul obținut la Timișoara, Concordia a cucerit primul punct în play-out, după 4 jocuri

Timisoara-Concordia-0-0-play-out

Cu antrenorul Dan Alexa, suspendat, care a urmărit meciul din tribune, Concordia a obținut primul punct, din 12 posibile în play-out, în meciul disputat marți la Timișoara, cu echipa locală Poli și încheiat cu un scor alb, 0-0.

Concordia a avut meciul la discreție, ratând multe ocazii clare de gol, în special în prima repriză, prin Cristescu, în minutele 8 și 19 (mingea a lovit bara), Ciobanu, minutul 27, Grădinaru, minutul 39 și Pena, în ultimul minut al primei reprize.

După această partidă, Poli Timișoara ocupă locul 6, urmată de Concordia, locul 7, iar cele două echipe au cu câte 14 puncte, despărțite de golaveraj.

Supărat pentru modul cum a fost programată să joace echipa sa, din trei în trei zile, antrenorul Ionuț Popa, a declarat după meci următorele: "Nu vreau să vorbesc nimic despre meci, vreau doar să-l întreb pe Răzvan Burleanu și pe Gino Iorgulescu, dacă le place cum jucăm, pentru că mie, nu-mi convine cum jucăm din două în două zile. Eu nu mai pot să vorbesc de fotbal. Gino a jucat și el fotbal, nu știu care fac programările, Federația, televiziunile, Liga, nu știu pentru că nu mă interesează, dar eu joc din două în două zile. De miercuri și până astăzi, am aproape 4 meciuri, trei meciuri și prelungirea din Cupă. Jucătorii mei nu mai pot să stea nici în picioare. Dacă se întâmplă ceva cu vre-un jucător de la Poli, răspunde Gino sau Răzvan Burleanu?"

În încheiere, Ionuț Popa a mai spus: "Cine răspunde de acești jucători care fac eforturi extraordinare și n-au timpul de refacere! Este bătaie de joc! Mâine am liber și pe urmă plec la Tg. Jiu că joc iar. Cum pot să joc, nu-mi dau seama, cum au gândit asta! Am respectat competițiile, suntem singura echipă din România, care jucăm pe cele trei fronturi. Nu se putea să mă bage cu Tg. Jiu sâmbătă sau duminică, de exemplu?"

Verificând planificarea meciurilor din etapele 3, 4 și 5, am constatat că Poli Timișoara și FC Voluntari dispută meciuri din trei în trei zile, în timp ce, Concordia, Iașiul și ASA, au un interval de timp mai mare între meciuri.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii