București, 20 Martie 2018

După egalul obținut la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, Claudiu Niculescu critică arbitrajul

Sepsi-Voluntari-2-2-play-out

În primul meci oficial, disputat luni pe noul stadion propriu, Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 2-2, cu FC Voluntari, trei din cele patru goluri fiind marcate din penalty-uri, acordate de centralul Cătălin Popa.

Atacantul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Istvan Fulop, a realizat o dublă, în minutele 48 și 71, din penalty-uri, în timp ce, pentru FC Voluntari, Lucian Marinescu a înscris tot din penalty, în minutul 45, iar Adrian Bălan, a marcat din acțiune, în minutul al doilea din prelungirile partidei.

Și după această partidă, Sepsi continuă să se afle pe locul 6 al clasamentului play-out, loc de baraj pentru rămânerea în Liga 1, iar FC Voluntari, cu 18 puncte se situează pe poziția a 3-a.

După meci, antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Singurul lucru îmbucurător în acest meci, este că am luptat până la final, am reușit să marcăm pe final de joc. N-aș vrea să mă umplu de penibil și să spun până nu văd fazele, dar cum mi-au spus cei din jurul meu și telefoanele pe care le-am primit imediat după meci, am înțeles că la primul lor gol din penalty, nu a fost penalty, iar la golul doi, jucătorul care a primit mingea și a obținut acel penalty, a plecat din poziție de ofsaid. Toată lumea spune că a fost penalty-ul clar la noi, acum rămâne să revăd meciul.”

„Nu este în regulă de loc, de ce nu intervine asistentul în asemenea faze. Pe noi ne interesa să plecăm de aici cu punct sau puncte, pentru a ne îndepărta de acea zonă periculosă. Am reușit să luăm un punct. Este normal că nu sunt mulțumit, dar este un punct câștigat în deplasare și să ținem distanța față de Sepsi. A fost un meci destul de încrâncenat, un meci mai mult pe contre”, a spus în încheiere Claudiu Niculescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii