București, 27 August 2018

După egalul de la Mediaș, CFR Cluj pierde prima poziție în clasamentul Ligii 1

Gaz-CFR-0-0-et-6

Tactica antrenorului echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, în partida cu Gaz Metan, disputată duminică, în cadrul etapei a 6-a, din Liga 1, s-a dovedit una neinspirată, în vederea menajării multor titulari pentru meciul de joi cu echipa din Luxemburg, Dudelange, în returul play-off al Europa League.

Singurul jucător al CFR-ului, care a contribuit la menținerea scorului egal, a fost portarul recent transferat Jesus Fernandez, care a apărat mingi din situații aproape imposibile. Mai mult, CFR nu a beneficiat nici de omul în plus, având în vedere eliminarea lui Sorin Bușu, din minutul 71.

În ultimele 20 minute ale meciului, Antonio Conceicao a folosit și noua achiziție, Julio Baptista, fost component al echipei Real Madrid, venit după o perioadă de aproape 2 ani de inactivitate. Evoluția sa în teren pentru minutele jucate a fost una mediocră, mai mult de acomodare.

Punctul obținut de CFR este aproape cât o înfrângere, dând astfel posibilitatea echipei FCSB să treacă pe prima poziție a clasamentului, după victoria de la Ovidiu, cu FC Viitorul, scor 4-1.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Sepsi-Iasi-3-0-et-4

 

Citește și: Politehnica Iași pierde la Sfântul Gheorghe, meciul cu Sepsi, la scor de neprezentare

Într-un meci al etapei a 4-a, disputat sâmbătă la Sfântul Gheorghe, Politehnica Iași a fost învinsă de echipa gazdă, Sepsi OSK, cu scorul de 3-0...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X