Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 August 2016.

După egalul de la Iași, CSMS- FC Viitorul, scor 0-0, Gheorghe Hagi este mulțumit de rezultat

CSMS Iasi- FC Viitorul, 0-0 În prima partidă a etapei a 5-a, din Liga 1, disputată vineri la Iași, formația locală CSMS Iași a remizat, scor 0-0, cu FC Viitorul.

Iașiul a început dezinvolt meciul, dar după ocazia lui Chițu din minutul 22, FC Viitorul a echilibrat lupta. Cea mai mare ocazie a aparținut gazdelor, în minutul 48, atunci când Andrei Cristea a șutat în bara transversală. Ocazie notabilă a avut și FC Viitorul, prin Răzvan Marin, care a reluat din vole de la 10 metri, mingea fiind respinsă de Grahovac, în minutul 58.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meci pentru televiziunea Digi Sport, următoarele: "Este greu să câștigi la Iași, ținând cont că este o echipă omogenă, mult mai experimentată ca a noastră. Vedeți numai media de vârstă pe care am aliniat-o în această seară, avem o formație foarte tânără. Eu zic, că am jucat bine, am avut momente bune în care ne-am impus, dar din păcate, am suferit în ultimii 30 de metri, cu toate că am avut 2-3 ocazii, puteam mult mai mult. Am dominat în această seară mijlocul, dar din păcate am avut de suferit la ultima pasă".

"Până la urmă sunt mulțumit de rezultat, pentru că Iașiul este o echipă foarte bună. Am trecut examenul, dar puteam mai mult. Interesul nostru era să dominăm mijlocul terenului, am recuperat multe mingi, dar din păcate, așteptam mai mult de la atacanții noștri, chiar dacă au avut fiecare câte o ocazie. Mulțumesc publicului că m-au primit bine, înseamnă că, pentru ei am făcut ceva. Istoria nu au uitat-o și este un lucru bun", a mai spus Gheorghe Hagi în încheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.