București, 23 August 2019

După egalul cu Vitória SC, FCSB pleacă cu șanse mult diminuate în partida retur de la Guimaraes

../Imagini-007-2019/FCSB-Vitoria-0-0

Joi, în prima manșă a play-off-ului Europa Ligue disputată la Giurgiu, între FCSB și formația portugheză Vitória SC, rezultatul a fost unul de egalitate, fără goluri, iar formația FCSB are șansele de calificare mult diminuate, în returul ce este programat joia viitoare la Guimaraes, începând cu orele 22:00.

Pentru partida tur, jucătorii echipei finanțate de Gheorghe Becali, puțin și-au propus, puțin au realizat, mai precis și-au propus să nu primească gol. Jucătorii au jucat în continuare crispați, temători, iar dacă primeau gol este greu de presupus că ar fi reușit să întoarcă rezultatul.

Cele mai mari ocazii de gol ale FCSB, au fost cele din minutul 23, prin Florinel Coman, care a trimis mingea în bară și cea a lui Ovidiu Popescu, din minutul 80, un șut sănătos și respins cu dificultate de portarul Douglas.

Căpitanul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat imediat după meci, la televiziunea Pro TV, următoarele: „Să sperăm că ne vom califica, important este că n-am luat gol, așa cum am spus și la conferință și mă bucur. Păcat de prima repriză, că a avut Coman două ocazii. La nivelul acesta dacă nu dai gol când ai ocazie, este foarte greu, mai ales în Europa. Șansele de calificare au rămas 50 la 50 cred. Toată lumea a zis că cei de la Guimaraes este o echipă foarte bună, dar nu sunt de speriat. Sper ca noi să ne legăm relațiile de joc și să jucăm de la meci la meci mai bine. Dacă avem atitudinea din seara aceasta, sper să fim pe drumul cel bun, măcar să compensăm prin asta, dacă prin execuții, mai puțin.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Daniel-Popa-Dinamo

 

Citește și: Dinamo, la prima victorie în campionat, după partida cu Academica, scor 4-2

În sfârșit, Dinamo a spart gheața deabia în etapa a 4-a, când a reușit să marcheze pentru prima dată în acest campionat și să obțină primele puncte...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X