București, 23 Iulie 2019

După egalul cu Sepsi, FCSB ocupă locul 6 în clasament, după două etape

../Imagini-006-2019/Sepsi-FCSB-0-0

Luni, în ultima partidă a etapei a 2-a, Sepsi OSK, a întâlnit pe propriul teren vicecampioana en-titre FCSB, rezultatul final fiind 0-0. După acest scor, FCSB ocupă locul 6 în clasament, după 2 partide, în timp ce Sepsi, după două remize, fără gol marcat, ocupă locul 8.

Având în vedere că, FCSB a ratat cea mai mare ocazie a meciului, Ionuț Vână a trimis în stâlpul porții lui Niczuly, în minutul 34, putem spune că a pierdut două puncte mari. Cele mai mari șanse de a marca, de partea echipei Sepsi, le-a avut atacantul Nicolae Carnat, cea mai importantă ocazie fiind în minutul 35, atunci când scăpat singur cu portarul Bălgrădean, a trimis pe lângă bară.

Săptămâna viitoare, FCSB va întâlni pe teren propriu, FC Botoșani, într-o partidă a etapei a 3-a, iar Sepsi va evolua în deplasare, cu Gaz Metan.

Antrenoul echipei Sepsi, Csaba Laszlo, care a încasat și cartonalul galben, în minutele de prelungire a meciului, a declarat după egalul cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „FCSB, o echipă mai tare, venise aici să câștige, însă tactica noastră, a fost mai întâi să stăm în așteptare. Nicolae Carnat, nu este un atacant central. Eu cred că dacă ai un atacant central, prima situație era să faci gol, pentru că portarul a făcut o greșeală, numai că Nicu, este un jucător rapid și a făcut o treabă bună acolo, singur cu portarul, iar după aceia, a ratat continuu. Fiind un jucător tânăr, poate învăța pe viitor. Nimeni de la noi nu a vorbit că putem ajunge în play-off, însă dacă mergem acolo, vom fi fericiți. Trebuie să avem o echipă așa cum trebuie, pentru că suporterii au venit la meci și au plecat de la stadion fericiți.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Hagi-si-Popescu

 

Citește și: Sfatul lui Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, pentru copiii care vor să ajungă mari fotbaliști

Antrenorul și finanțatorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, alături de Președintele clubului, Gheorghe Popescu, au fost miercuri în direct la televiziunea Antena 3...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X