Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 Noiembrie 2017

După egalul cu Poli Timișoara, antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, critică maniera de arbitraj

Gheorghe-Hagi-nov-2017

Pe stadionul Central din Ovidiu, FC Viitorul a remizat cu ACS Poli Timișoara, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a, disputat sâmbătă, la capătul căruia, tehnicianul echipei constănțene, Gheorghe Hagi, a criticat prestația brigăzii de arbitri, alcătuită din Marcel Bîrsan, la centru și a asistenților Mircea Orbuleț și Marius Marica.

Cristi Ganea a deschis scorul în minutul 25, printr-un șut splendid de la cca. 30 metri, pentru FC Viitorul, iar pentru timișoreni, Alexandru Ciucur a reușit egalarea, după o acțiune personală, încheiată cu un șut din marginea careului pe colțul scurt.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, a declarat în conferința de presă, preluată de televiziunea Digi, următoarele: „Sunt lucruri și lucruri care se întâmplă, care trebuie să se întâmple și din păcate s-a întâmplat. Sunt foarte multe interese, iar noi suntem prea mici, prea tineri, fără putere, fără absolut nimic. Suntem echipa păcii, jucăm fotbal, încercăm să facem și deranjăm foarte mult. Am pierdut trei puncte decisive în lupta noastră pentru play-off și cred că unii, mai buni ca noi, mai mari ca noi, știau de acest lucru. S-a terminat egal și este bine pentru toată lumea.”

„Voi ați văzut meciul, maniera de arbitraj. Nici n-aveau ce să facă pentru că am jucat numai noi. 90 de minute, am produs fotbal cu nemiluita, dar pe lucruri mici, detalii, știa bine. N-am de ce să vorbesc, că l-aș face prea mare. Producem în continuare jucători, o să vindem jucători, nimic altceva, pentru că deranjăm, deranjăm mult de tot. Numele meu, deranjează mult de tot. Deranjează și crează presiune. Dacă mergem pe linia asta și înghițim, nu vom scoate în relief lucrurile acelea bune și performante! Cea mai mare bucurie a mea, nu este play-off-ul, este să rămân în Divizia A și să ne vedem la anul în prima ligă”, a spus în încheiere Gheorghe Hagi.

După acest rezultat, FC Viitorul ocupă în continuare locul 5, cu 31 puncte, iar ACS Poli Timișoara, ocupă locul 9 de play-aut, cu 24 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii