Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 08 Aprilie 2016.

După egalul cu Dortmund, Jurgen Klopp a spus: Suntem destul de departe de calificare

Dortmund-Liverpool, 1-1Meciul din prima manșă a sferturilor Europa League, disputat joi, între Borussia Dortmund și Liverpool, pe BVB Stadion din Dortmund, sa încheiat la egalitate, scor 1-1.

Internaționalul belgian, Divock Origi, al echipei Liverpool, a deschis scorul în minutul 36, pentru ca după trei minute de la startul reprizei secunde, Mats Hummels să egaleze pentru Dortmund.

In ciuda faptului că a marcat gol în deplasare, calificarea pentru Liverpool este departe de a fi asigurată. Se știe despre Dortmund că marchează în fiecare joc al lor din deplasare.

Managerul echipei de Borussia Dortmund, Thomas Tuchel, a declarat după egalul de pe teren propriu cu Liverpool, următoarele: "Suntem capabili să înscriem goluri în deplasare la fel de bine ca acasă. Noi nu suntem speriati si nu suntem dezamăgiți. In seara asta nu a fost un joc reușit al echipei noastre, iar pentru a câștiga aveam nevoie să ne autodepășim. Suntem la jumătatea dublei cu Liverpool și jucătorii sunt încrezători. Așteaptăm cu nerăbdare jocul retur de pe Anfield".

De partea cealaltă, managerul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a spus: "Dortmund este o echipă destul de bună și toată lumea a putut vedea asta, dar am avut momentele noastre și am fi putut  câștiga jocul. Sunt destul de sigur că mulți oameni de fotbal, credeau că vom pierde cu 2-0, 3-0 sau 4-0. Dar, în unele momente am fost peste Dortmund".

"Suntem destul de departe de calificare. Noi nu putem juca in acest moment cum joacă ei, dar putem apăra rezultatul și să înscriem goluri, astfel încât să ne putem califica", a spus în încheiere Kloop.

Partida retur va fi joi, 14 Aprilie, iar echipa calificată, își va afla adversa din semifinale vineri 15 Aprilie, la prânz, după tragerea la sorți.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.