După România-Ungaria 1-1, Victor Pițurcă spune că, micile detalii și neatenții te costă!

Victor-Piturca-R-UBucurești, 11 Octombrie 2014. România termină la egalitate 1-1, meciul cu Ungaria disputat în această seară pe Arena Națională, după ce a condus aproape o jumătate de oră.

Rusescu a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, pentru ca Dzsudzsák să egaleze în minutul 82, din lovitură liberă de la 25 metri.

După o primă repriză excelentă, tricolorii au redus motoarele în a doua repriză, dorind să conserve rezultatul.

După meci, selecționerul Victor Pițurcă a declarat pentru TVR1, următoarele: "Sigur, am avut jocul în mână, am controlat în mare parte a partidei jocul, însă, am și vorbit cu băieții, era obligatoriu sau aproape obligatoriu, să marcăm și al doilea gol, pentru a nu avea emoții, însă iată că nu am reușit acest lucru și în schimb am luat un gol la un fault inexistent. Asta este viața în fotbal, putem să ne așteptăm și la lucruri de genul ăsta. Micile detalii și neatenții te costă, era chiar să primim și cel de-al doilea gol după ce am fost egalați. Este un scor de egalitate, să spunem că nu ne dezavantajează prea mult, dar sigur în momentul ăsta ne-am complicat viața, din păcate o victorie era aur în această seară. Sper să pregătim meciul de la Helsinki foarte bine și să câștigăm, dar dacă am reuși acest lucru, n-ar mai fi o problemă acest rezultat din această seară".

Următorul joc al României în Grupa F a preliminariilor EURO 2016, are loc marți în deplsare cu Finlanda.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.