Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Mai 2017

După dubla lui Higuain, Juventus este la un pas de finala Champions League!

Pipito-Higuain-2-0-semifinala-UCL

Prin victoria cu 2-0, urmare a dublei lui Higuain, din minutele 29 și 59, în manșa tur a semifinalei UCL, cu Monaco, disputată miercuri la Monaco, Juventus a luat o opțiune serioasă pentru accederea în finala Champions League!

Pentru returul de la Torino, echipei Monaco îi trebuie o victorie categorică pentru a se califica în finală, lucru aproape imposibil de realizat, cu echipa lui Massimiliano Allegri, care știe bine lecția jocului la rezultat.

Autorul dublei din meciul de miercuri, Gonzalo Higuain, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: „Sunt foarte fericit de acest joc, este un vis pe care îl urmăm din luna august, iar pentru a merge la Cardiff, suntem la un singur pas. Noi nu am câștigat încă nimic, trebuie să rămânem calmi."

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, a declarat după victoria cu Monaco, conform aceleiași surse: „Băieții au făcut un joc bun. Ei s-au apărat foarte bine. Nu a fost ușor, pentru că Monaco are un atac bun, cu jucători foarte rapizi în ofensivă. Au reușit cu succes să facă față în primele 30 de minute ale jocului. Calitatea jucătorilor pe care îi am la dispoziție mă ajută să pregătesc această echipă. Pentru a obține rezultate, trebuie să facă sacrificii atât în ofensivă, cât și în defensivă. Sunt fericit cu Buffon. Gigi rămâne un lider mondial. El a fost foarte puternic. El a fost la fel și împotriva Barcelonei. Ceea ce fac jucătorii mari, este decisiv în momente importante. Higuain? El a marcat două goluri importante. Noi nu suntem în finala de la Cardiff. Astăzi suntem la Monaco, nu la Cardiff. Apoi, există un meci retur la Torino. Am făcut doar un pas înainte."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii