București, 15 Ianuarie 2019

După două victorii consecutive, Real Sociedad urcă pe locul 8 în clasamentul La Liga

../Imagini-dec-2019/Sociedad-Espanyol-3-2

Real Sociedad reușise în etapa a 18-a o victorie de prestigiu în deplasare cu Real Madrid, în fieful acesteia pe Santiago Bernabeu, pentru ca Luni, în ultima partidă a etapei cu numărul 19, să câștige acasă, pe stadionul Anoeta, cu Espanyol, scor 3-2 și să urce pe locul 8 în clasament!   

Deși din minutul 75, a jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Merino, pentru cumul de cartonașe galbene, la scorul de 3-2, jucătorii lui Real Sociedad au știut să țină de rezultat, apărând-use eroic și să obțină toate punctele puse în joc.

Antrenorul echipei Real Sociedad, Imanol Alguacil, a declarat după victoria cu Espanyol, conform ziarului AS, următoarele: „Sunt foarte mândru cu această victorie, pentru că erau puncte foarte importante puse în joc. Dacă nu câștigăm pe Santiago Bernabeu și împotriva unei echipe mari, ca cea de astăzi, știm cu toții, am fi rămas cu 19 puncte.”

Duminică, în etapa a 20-a, Real Sociedad se va deplasa la Madrid, pentru a se confrunta cu Rayo Vallecano, o altă echipă în suferință de puncte, care se află în clasament, pe locul 18, retrogradabil. Va fi un meci dificil, iar presiunea va fi pe umerii jucătorilor madrileni.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Dan-Petrescu

Citește și: Dan Petrescu: „Țucudean a avut un an mai consistent, a jucat bine tot anul”

Fostul antrenor al echipei campioane a României, CFR Cluj, Dan Petresu în vârstă de 51 de ani, actualmente la echipa din China, Guizhou Zhicheng...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X