București, 25 Decembrie 2018

După demiterea lui Dică de la FCSB, Stoichiță îl recomandă pe Mihai Teja pe banca echipei

Mihai-Teja-dec-2018

După plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, pe banca echipei sunt la această dată trei variante posibile de antrenori: Mihai Teja, Dan Alexa și Marius Șumudică.  

Președintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiță, îl recomandă pe Mihai Teja, ca posibil înlocuitor pe banca FCSB, declarând luni, la televiziunea Digi, următoarele: „Este un antrenor foarte bun, m-a ajutat foarte mult la Steaua, aveam aceiași viziune asupra fotbalului cu foarte multă posesie. Țin minte că la un meci cu Sportul, am făcut vreo 24 de pase până am dat gol. Mihai lucra foarte mult lucrul acesta împreună cu mine. Și tactic îi place să lucreze foarte mult. Eu l-am moștenit, dar dacă ei l-au ales, înseamnă că are calități.”

În prezent, Mihai Teja este antrenorul principal al echipei Gaz Metan, locul 8 în clasamentul Ligii 1 și a avut 5 mandate la FCSB în calitate de antrenor secund, lucrând alături de Gheorghe Hagi, Cristiano Bergodi, Dorinel Munteanu, Marius Lăcătuș și Mihai Stoichiță. 

Dan Alexa, este recomandat de fostul antrenor al echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, în timp ce, Marius Șumudică ar fi încântat să preia FCSB, dar nu va fi pe placul suporterilor steliști, după ce a declarat că echipa de suflet, este numai Rapid București!

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Astra-Concordia-3-1-et-19

Citește și: Concordia pierde la Giurgiu, partida cu Astra și se află la al 4-lea eșec consecutiv

Concordia Chiajna a pierdut în deplasare meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-1, aflând-use într-o situație precară în clasament, după 19 etape,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X