București, 25 Februarie 2018

După cea mai dulce înfrângere pe teren propriu, CSM Poli Iași va juca în play-off

Iasi-v-Viitorul-0-1-et-26

CSM Poli Iași pierde acasă, scor 1-0, meciul cu FC Viitorul din ultima etapă a seznului regular și va juca în play-off, avantajată de rezultatul meciurilor directe cu contracandidatele Dinamo și FC Botoșani, toate acumulând câte 39 puncte.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Aurelian Chițu, în minutul 14, după o acțiune personală încheiată cu un șut din 10 metri pe colțul lung. Ianis Hagi a avut cele mai mari ocazii de a majora scorul, în minutele 30 și 58, în comparație cu ieșenii, care nu au avut nicio situație clară de gol.

Hagi-si-Stoican

După această victorie, FC Viitorul va juca tot în play-off, de pe locul 5, la egalitate de puncte cu Astra, locul 4, despărțite de rezultatele directe, ambele având câte 44 puncte.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Îmi place când primim felicitări, pentru că în această iarnă am luat niște decizii importante, mi-am asumat anumite riscuri, dar calculate. Eu zic că am făcut bine, echipa a crescut de la meci la meci. Am meritat să intrăm în play-off, am terminat așa cum trebuie, cu o victorie în deplasare la Iași, într-un meci decisiv, unde nu le-am dat practic mai nicio ocazie. Am jucat bine, le-am dat inițiativa, știam că este o echipă care atacă, care îi place să atace, marchează goluri, dar suntem echipa pe care am bătut-o de două ori. Iașiul pe celelalte le-a bătut, pe noi niciodată, în plus le-am marcat 6 goluri și am primit două. Fericirea este mare și mă bucur că suntem încă odată între primii șase din România și mergem înainte.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii