București, 07 August 2018

După ce a primit șase goluri în două meciuri, mijlocașul Dan Nistor, critică jocul propriei echipe

Dan-Nistor-Gaz-Dinamo-3-2

Cel mai bun jucător al echipei Dinamo, în startul de sezon, mijlocașul Dan Nistor, a declarat după înfrângerea suferită la Mediaș, scor 3-2, în ultima partidă a etapei a 3-a, disputată luni, la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, în două meciuri, am primit șase goluri. Cred eu că, la o echipă de nivelul lui Dinamo, nu se poate întâmpla așa ceva să primești șase goluri, este inadmisibil. Cred că o să fim și la Digi show, cu acel autogol, asta este viața, mergem mai departe.”

Întrebat ce este de făcut, ce trebuie transmis jucătorilor mai tineri, Dan Nistor a spus: „Tocmai că li se transmite că au încredere în ei. La antrenamente, toți driblează, toți dau goluri, când vine meciul, ne pierdem marcajul, facem niște greșeli copilărești, nu știu ce se întâmplă. Poate unii jucători sunt la antrenament și nu sunt de joc. Au foarte mari emoții când intră în teren, dar nu înțeleg, în cel mai rău caz, ce poate să se întâple, să pierzi meciul. Probabil, este și o presiune mare aici la Dinamo. Dacă nu este presiune, mai bine, dute acasă și nu mai vii la fotbal.”

„Suporterii au venit de la atâtea sute de km, peluza a fost plină și n-am putut să-i facem fericiți în această seară. Nu ai cum să invoci ghinionul. Ești condus cu 1-0, revii, 2-1 și în 3-4 minute primești două goluri”, a mai spus în încheiere Dan Nistor.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gol-Llullaku-meci-cu-FCSB

 

Citește și: Măldărășanu: „Sper ca să am o carieră la fel de frumoasă, precum am avut-o ca fotbalist”

FCSB a început cu stângul noua ediție de campionat, pierzând partida disputată sâmbătă la Giurgiu, cu Astra, scor 1-0, urmare a golului marcat de Azdren Llullaku...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X