Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Septembrie 2017

După ce a învins Croația, scor 1-0, Turcia are șanse mari pentru locul secund în Grupa I

Turcia-Croatia-1-0-grupa-I

Marți, în Grupa I de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal, Rusia 2018, pe New Eskisehir Stadium, din Eskisehir, Turcia, sub comanda antrenorului Mircea Lucescu, a reușit să se impună în fața liderului, selecționata Croației, cu scorul de 1-0. Tosun, a fost autorul golului din minutul 75.

Antrenorul Echipei Naționale a Turciei, Mircea Lucescu, a declarat după victoria cu Croația, scor 1-0, conform cotidianului turc Hurriyet, următoarele: „Astăzi am câștigat împotriva unei echipe foarte bune. Știm cum să câștigăm inteligent. Am pregatit foarte bine jucatorii, dar in acelasi timp am discutat despre jocul echipei Croatiei. Jucătorii mei au dat totul. Am făcut unele schimbări de jucători. Întrucât știam că mijlocul Croației este foarte puternic, am ales jucători care ar putea juca la același nivel cu ei.”

„Nuri și Çağlar au jucat perfect. De asemenea, Oğuzhan și Hakan au fost buni. Acum avem mai mulți jucători pe care pot să-i folosesc cu ușurință în următoarele jocuri. Trebuie să fim foarte bine pregătiți pentru meciul cu Islanda și să ne gândim cum să-l câștigăm. Am jucat bine împotriva unei echipe puternice. Trebuie să evoluăm în continuare, tot așa”, a spus în încheiere Mircea Lucescu.

Cu două etape înainte de încheierea meciurilor din Grupa I, Turcia ocupă locul 3, cu 14 puncte. Locul doi este ocupat de Islanda, cu 16 puncte, tot atâtea câte are și Croația, de pe primul loc, despărțite de golaveraj. Bătălia cea mare pentru locul doi dintre Turcia și Islanda, va fi pe 6 Octombrie, unde echipa lui Mircea Lucescu va juca acasă. Dacă selecționata Turciei câștigă următoarele două jocuri și Croația pierde cu Ucraina în ultima etapă din 9 Octombrie, Turcia va termina pe prima poziție a clasamentului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii