Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Martie 2017

După ce a fost condusă la pauză de AS Roma, Lyon întoarce rezultatul și câștigă cu 4-2

Lyon-Roma-4-2

Într-un meci din prima manșă a optimilor Europa League, disputat joi, Lyon a învins pe propriul teren AS Roma, cu scorul de 4-2, după ce italienii conduceau la pauză cu 2-1.

Returul de săptămâna viitoare, se anunță a fi unul echilibrat, ambele echipe având șanse de calificare. Echipei lui Luciano Spalletti, îi este necesar un 2-0 pentru calificare, ținând cont de cele două goluri marcate în deplasarea de la Lyon.

Pentru Lyon au înscris: Diakhaby, '8; Tolisso, '47; Fekir, '74 și Lacazette, '90+2, iar pentru Roma au punctat: Salah, '20 și Fazio, '33.

După victoria cu AS Roma, antrenorul echipei Lyon, Bruno Genesio, a declarat, conform L'Equipe, următoarele: "Mi-a plăcut să văd echipa mea mai ales în a doua repriză. Le-am dat multă satisfacție spectatorilor. A fost o atmosferă, pe care o întâlnim de regulă în Liga Campionilor. Acest lucru ne-a ajutat. Am avut probleme în construcție, în prima repriză, ne-am apărat prea puțin. Golurile primite, recunoaștem că ne-au slăbit. Am corectat acest lucru în repriza secundă. Nu știu cum să estimez șansele noastre de calificare. Rezultatul ne dă speranțe, dar ne așteaptă un meci greu la Roma. Cred că șansele sunt de 50-50."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii