București, 06 Ianuarie 2019

După aproape cinci luni, Huesca obține a doua victorie în La Liga, scor 2-1 cu Real Betis

../Imagini-dec-2019/Huesca-Betis-2-1

Sâmbătă, pe propriul teren, Huesca obține victorie în partida cu Real Betis, scor 2-1, în etapa a 18-a, din La Liga, obținând astfel primul succes pe terenul propriu și al doilea din această ediție de campionat, după victoria din deplasare din prima etapă. Cu 11 puncte acumulate, Huesca ocupă ultima poziție a clasamentului, în timp ce Betis, cu 26 puncte, ocupă locul 6.   

Pentru Huesca, au marcat David Ferreira, în minutul 73 și Christian Rivera, în minutul 77. Singurul gol al lui Betis, a fost marcat de Antonio Sanabria, în minutul 55, din penalty. La partida de pe stadionul El Alcoraz, unul dintre cele mai mici stadioane din La Liga, au asistat 6100 spectatori.

Autorul primului gol al echipei Huesca, David Ferreiro, a declarat după victoria împotriva echipei Real Betis, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Am suferit pentru această victorie și am fost răsplătiți pentru efortul nostru. Această echipă nu va renunța, nu există un semn mai bun, decât acest meci împotriva unui adversar foarte dificil. Sunt fericit cu golul marcat. Victoria noastră este meritată.”

Mijlocașul echipei Huesca, autorul celui de-al doilea gol, Christian Rivera, a declarat: „Victoria este datorată întregii echipe, datorită efortului pe care l-am făcut. Sunt foarte fericit că am marcat acest gol. Am făcut tot ce am făcut în toate meciurile. Am fi meritat să câștigăm în mai multe alte meciuri de acasă. Victoria aceasta ne va servi la schimbarea dinamicii, cu siguranță, dacă vom da totul, va fi mai bine".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

FCSB-CFR-0-2-et-21

Citește și: CFR Cluj învinge FCSB pe Arena Națională, scor 2-0, rezultat ce a determinat îndepărtarea lui Nicolae Dică

După victoria de sâmbătă împotriva FCSB, CFR Cluj termină sezonul fotbalistic pe prima poziție a clasamentului, la 6 puncte distanță...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X