Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 04 Martie 2016.

După ASA-Pandurii, scor 0-2, Cristi Săpunaru a spus: Este regretabil ce s-a întâmplat

ASA-Pandurii, 0-2Pe stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș, s-a desfășurat luni partida dintre ASA Tg. Mureș și Pandurii Tg. Jiu, încheiată cu victoria gorjenilor, scor 2-0, cu 4 eliminări și o mulțime de cartonașe galbene, acordate de arbitrul Sebastian Colțescu.

În Liga 1, nu a mai fost o partidă cu asemenea durități din partea unei echipe de fotbal, este posibil ca prin Liga a treia sau la nivele mai inferioare să fi fost asemenea partide.

Totul a pornit în minutul 16, atunci când Vasco Fernandez l-a faultat pe Țucudean și a primit numai cartonaș galben, deși jucătorul era plin de sânge la nivelul capului. Arbitrul Sebastian Colțescu, trebuia să-l elimine pe Vasco.

Jucătorii mureșeni, în frunte cu Mutu, au început să-l vâneze pe Vasco, iar acesta avea să producă eliminarea lui Țucudean și cartonașe galbene pentru Pîrvulescu, Mutu.

Pentru a nu mai fi expus la accidentări, Edi Iordănescu, l-a înlocuit pe Vasco în minutul 34 cu Vasiljevic.

După acest meci, Comisiile de disciplină ale FRF, ar trebui să aibe mult de lucru și trebuie să aplice regulamentul disciplinar așa cum trebuie, pentru ca pe viitor să nu se mai întâmple asemenea durități pe un teren de fotbal.

Fundașul echipei Pandurii, Cristi Săpunaru și el victima a multor intrări dure, a declarat după meci următoarele: "Suntem fericiți că am câștigat cele trei puncte, poate că nu trebuia să le câștigăm așa, am venit să jucăm fotbal și cred că și ei și-ar fi dorit să joace fotbal. Știam că ASA este o echipă care joacă mai dur la ei acasă, pentru că este o echipă cu jucători destul de experimentați și care vroiau să câștige campionatul. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Nu știu cu cât îi ajută să ia patru cartonașe roșii. Ei gestionează echipa, ei gândesc cel mai bine, noi avem treaba noastră. N-am mai prins un asemenea meci cu atâtea cartonașe roșii, dar în viață, totul are un început. Este prima oară, sper să nu trăiesc unul cu cinci cartonașe roșii".

"Noi nu ne gândim la titlu, sper să ne clasăm tot mai sus până la sfârșitul campionatului. Mai avem 9 finale de jucat, la fel cum au și celelalte cinci echipe din play-off și vom vedea la sfârșit unde ne clasăm. Să vorbească alții despre titlu, care vor să se bată la titlu, nu noi", a încheiat Săpunaru.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.