Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 15 Martie 2016.

După ASA-Dinamo, scor 0-0, Dorin Rotariu: Nu poți să înscrii din toate fazele

ASA-Dinamo, 0-0Dinamo a remizat cu ASA Tg. Mureș, pe terenul acesteia, scor 0-0 și a ratat astfel șansa egalării la puncte a liderului Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a doua din play-off, disputat luni.

Arbitrul Lucian Rusandru, a vrut să aibă o partidă fără probleme, refuzând să scoată din buzunar cartonașe galbene, în special în prima repriză. Cu toate acestea, Gorobsov a fost eliminat cu 10 minute înaintea finalului de meci, pentru o talpă aplicată adversarului.

Dorin Rotariu a trimis de două ori mingea în bară, prima dată pe finalul primei reprize, iar a doua oară în minutul 85, atunci când Stăncioiu a respins tot în bară, reușind să evite golul. Gazdele au avut și ei o bară prin Laurențiu Buș, în minutul 89, atunci când evoluau în 10 oameni.

Dorin RotariuAutorul celor două bare, Dorin Rotariu a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci deschis, un meci în care și ASA a avut ocazii mari, la fel ca și noi. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Acum trecem peste acest meci și ne uităm la ce am făcut bine și mai puțin bine. În prima repriză, nu am jucat așa cum am evoluat în cea de-a doua repriză, sperăm ca la următorul meci să jucăm mult mai bine".

"La a doua bară, a scos-o Stăncioiu, asta este, nu poți să înscrii din toate fazele și sper să fructificăm mai bine ocaziile, în următorul meci. În a doua repriză, am avut posesie, ne-am creat mai multe ocazii. Noi ne dorim ca la fiecare meci să jucăm mai bine ca adversarul și să câștigăm. Era important ca în acest meci să trecem peste acea înfrângere din Cupa Ligii, cu Chiajna, pentru că atunci când pierzi cu 3-0, din punct de vedere psihic, stai mai puțin bine", a spus în încheiere Dorin Rotariu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.