După 9 etape, CFR Cluj a reușit să strângă decât 10 puncte
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

După 9 etape, CFR Cluj a reușit să strângă decât 10 puncte

Petrolul-CFRBucuresti, 01 octombrie 2013. Partida dintre Petrolul și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 3-2 în favoarea ploieștenilor, s-a desfășurat ieri seară pe o ploaie torențială.

Unii din fanii ploieșteni, veniți în număr mare pe stadion, au purtat măști care întruchipau fața arbitrului Marius Avram, ca măsură de protest după ce au fost defavorizați în partida cu Dinamo.

Pe margine, antrenorul Cosmin Contra, a alergat ca un leu în cușcă, a dansat cu Pristo la golul de 3-2 al acestuia, în acest mod să își motiveze poate elevii, care ți-au dorit mai mult victoria.

Golurile au fost marcate de Dore, 10'; Teixeira, 13'; Priso, 67', pentru Petrolul, respectiv Djokovic, 25'; 38' pentru CFR Cluj.

După meci, Contra a declarat la Digi Sport : “Am început foarte bine jocul, ne-am dus la 2-0, dar apoi am făcut o greșeală copilărească, pe fază fixă, și i-am băgat înapoi în meci pe clujeni. Am zis săptămâna trecută că CFR are jucători de mare valoare și s-a dovedit asta, ne-am trezit egalați puțin mai târziu.

Este o victorie mare, sunt trei puncte foarte importante. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru modul cum au luptat, le-am spus că echipa care va marca la scorul de 2-2 va câștiga.

Încerc să fiu aproape de jucători de fiecare dată și să-i motivez pentru fiecare partidă. Acum urmează meciul de la Mediaș, iar Gaz Metan tocmai a bătut la Pandurii, deci trebuie să fim foarte atenți”.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash