Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Februarie 2017

După 5 victorii consecutive în Liga 1, Astra trece pe loc de play-off

Astra-Viitorul-1-0-et-24

Pe propriul stadion, Astra Giurgiu a câștigat duminică meciul din cadrul etapei a 24-a, cu liderul Ligii 1, FC Viitorul, scor 1-0. Filipe Teixeira, a marcat în minutul 59, după o lovitură de colț executată de Constantin Budescu.

Victoria echipei lui Marius Șumudică, nu poate fi pusă la îndoială, jucătorii săi au fost primii la minge, au avut mai multă determinare, creând-uși nenumărate ocazii de gol, remarcând-use Constantin Budescu, care și-a aniversat și ziua de naștere, Teixeira și Daniel Niculae.

Cu un joc mai puțin disputat, Astra ocupă momentan locul 6 în clasament, fiind la 3 puncte distanță față de Dinamo, care joacă luni cu FC Botoșani. Rezultatele directe, în caz de egalitate de puncte, la finalul sezonului regular, dintre Astra și Dinamo, o avantajează pe echipa antrenată de Cosmin Contra. FC Botoșani poate fi arbitru la stabilirea ierarhiei, întrucât joacă în deplasare atât cu Dinamo, cât și cu Astra, în ultima etapă.

Atacantul echipei Astra, Constantin Budescu, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: "Am avut nevoie de această victorie, fiind și unul dintre cele mai frumoase cadouri, de ziua mea. Mă bucur că am câștigat, am dominat jocul și este bine că am obținut toate cele trei puncte. Din această seară, ne gândim la meciul cu Genk, pentru că trebuie să ne ducem acolo să câștigăm și să ne calificăm. După meciul cu Genk, o să avem o deplasare grea la Chiajna și trebuie să obținem puncte și acolo. Lupta este strânsă pentru play-off. Toate echipele sunt acolo la diferență de 2-3 puncte și o să fie foarte greu, chiar dacă am câștigat în această seară nu suntem calificați în play-off."

"Viitorul a demonstrat că are o echipă bună, joacă un fotbal foarte frumos, dar în această seară, zic eu că victoria noastră este meritată", a mai adăugat Budescu în finalul interviului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii