Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Februarie 2017

După 4 victorii consecutive, Astra Giurgiu trece pe un loc de play-off

Seto-Takayuki

Singura echipă românească, rămasă în competițiile europene, Astra Giurgiu, care se va confrunta în 16-zecimile Europa League, într-o dublă manșă cu Genk (primul meci fiind pe 16 Februarie), a reușit după un parcurs de 4 victorii consecutive în campionatul intern, să treacă pe locul 6 în clasament.

Vineri la Giurgiu, elevii lui Marius Șumudică, au câștigat primul meci oficial din 2017, scor 1-0, împotriva echipei ASA Tg. Mureș, datorită golului marcat de Seto, în minutul 28.

ASA Tg, Mureș, având 9 puncte de penalizare și cu un nou antrenor pe bancă, Ilie Stan, nu a arătat ca o echipă de pe penultima poziție a clasamentului, creând-uși cel puțin două situații de gol, prin Ciolacu și Gabriel Mureșan, în prima parte a reprizei secunde.

De la Astra, a fost remarcat Budescu, care este coatorul golului lui Seto și al unor alte faze importante de gol, în minutele 1, 51, 66 și 83.

Autorul golului din minutul 28, japonezul Seto Takayuki, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci greu, știam acest lucru, pentru că a reînceput campionatul și ne bucurăm pentru victorie. Mă bucur pentru gol și cel mai important, este victoria. Mai avem 4 meciuri foarte importante și sperăm să câștigăm de fiecare dată."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii