București, 07 Aprilie 2019

Dunărea Călărași, termină la egalitate pe propriul teren, cu revelația play-out-ului, FC Voluntari

../Imagini-003-2019/Cristiano-Bergodi

Sâmbătă la Călărași, formația locală Dunărea și FC Voluntari, s-au confruntat într-o partidă a etapei a 4-a, din play-out, la capătul căreia scorul a fost egal, 1-1. Trebuie precizat faptul că, Dunărea Călărași s-a văzut egalată în ultimele secunde ale meciului, prin golul marcat de fundașul Armaș, atunci când evoluau în 10 oameni, prin eliminarea lui Sârghi, din minutul 88.

Daniel Benzar, reușise să deschidă scorul în minutul 76, la o gafă a portarului echipei ilfovene, Cosmin Vâtcă, care a ieșit hazardat din poartă, până la peste 30 de metri.

Ținând cont de faptul că echipa FC Voluntari, a pornit play-out-ul de pe loc retrogradabil, prin cele 10 puncte acumulate în 4 jocuri, putem spune că este revelația play-out-ului și antrenorul Cristaiano Bergodi este artizanul acestei ascensiuni.

Daniel Benzar, autorul golului echipei antrenate de Dan Alexa, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Ne pare foarte rău că n-am putut să mai ținem de acest 1-0, am pierdut astăzi 3 puncte uriașe. Aveam nevoie foarte mare de această victorie, pentru că nu mai avem voie să facem pași greșiți. Suntem acolo în subsolul clasamentului și nu mai trebuie să pierdem meciuri, mai ales pe teren propriu. Dacă rămâneam 11 la 11, cu siguranță nu primeam gol la acea fază fixă. Megem la următorul meci la Chiajna, ca să câștigăm și sperăm să ne salvăm de la retrogradare.”

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat la același post de televiziune, după meci, următoarele: „Ce pot spune eu, este un punct foarte important pentru noi, pentru că am pierdut numai un singur meci în 2019 și ne bucurăm. Nu am făcut un meci cine știe ce, dar faptul că am luat un gol așa pe o greșeală individuală, echipa a încercat să ajungă la o remiză și cu un pic de noroc, am dat gol. Astăzi nu am jucat un fotbal bun, față de cum am jucat în ultimele meciuri.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Voluntari-Botosani-2-1

 

Citește și: FC Voluntari, cu Bergodi la timonă, obține două victorii consecutive în play-out și urcă pe locul 5

Luni, în ultima partidă din play-out, FC Voluntari a reușit să câștige acasă cu FC Botoșani și să evadeze pentru prima oară și de pe locul de baraj...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X