București, 02 Noiembrie 2018

Dunărea Călărași se califică în Sferturile Cupei României, după victoria cu FCSB, scor 2-1

Dunarea-FCSB-2-1-Cupa

În ultima partidă a Optimilor Cupei României, disputată Joi la Călărași, jucătorilor echipei conduse de pe bancă de Dan Alexa, le-au fost suficiente cele 90 de minute de joc pentru a elimina FCSB, echipă mult mai titrată și cu cele mai multe trofee câștigate!  

Pentru iubitorii fotbalului din Călărași, a fost o adevărată sărbătoare după ce echipa lor a eliminat FCSB și în premieră, disputarea primului meci în nocturna închiriată. Dunărea Călărași va mai disputa și în campionat meciul cu FC Viitorul de Duminică tot în nocturnă.

Toate golurile au fost marcate cu șuturi cu capul, astfel Șeroni, în minutul 48 și Dobrosavlevici, minutul 80, au marcat pentru Dunărea, în timp ce pentru FCSB, a marcat Cristian Dumitru, în minutul 82.

Antrenorul Dan Alexa, a fost trimis în tribune pe finalul meciului pentru proteste, declarând la televizinea Digi, următoarele: „Trebuia să profităm de momentul acesta, prima nocturnă pe Ion Comșa, prima nocturnă aici la Călărași, cu un adversar de talia FCSB, chiar dacă le-a lipsit jucători importanți. Sunt bucuros pentru calificare și pentru că am făcut lumea fericită. Au fost valuri în tribune la Călărași și asta nu poate decât să mă mulțumească foarte mult. Până la urmă, a jost un joc bun, deși mai puteam să mai înscriem, sigur și Steaua a avut șansele ei, dar am obținut o calificare meritată.”

De partea cealaltă, Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a spus după eliminarea din Cupa României: „Chiar dacă am venit fără mulți jucători, nu putem să mergem mai departe în Cupă. Consider că a fost un joc echilibrat, în care noi ne-am creat câteva ocazii de a marca și în prima repriză și în a doua. Păcat că au venit cele două goluri din faze fixe, două goluri identice. Nu înțeleg de ce nu avem acea concentrare la faze fixe și nu reușim să câștigăm duelul. Ratăm și foarte mult și nu reușim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Mircea-Rednic-oct-2018

Citește și: Mircea Rednic, este oficial, noul antrenor al echipei Dinamo București

Mircea Rednic este noul antrenor principal al echipei Dinamo București, începând cu data de 15 Octombrie a.c., după înlocuirea lui Claudiu Niculescu...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X