București, 27 Mai 2019

Dunărea Călărași pierde cu Gaz Metan, iar meciul decisiv pentru retrogradare va fi cu Sibiul, în ultima etapă

../Imagini-004-2019/Dunarea-Gaz-0-1

Duminică la Călărași, în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1, Dunărea a pierdut pe final, partida cu Gaz Metan, urmare a golului marcat de Yazalde. Victoria echipei Gaz Metan este pe deplin meritată după aspectul jocului, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au întrecut în ratări, una mai mare ca cealaltă. Portarul echipei Dunărea, Cătălin Straton și-a apărat poarta cât a putut de bine, reușind să evite deschiderea scorului, cum ar fi în minutul 6, la ocazia lui Ely Fernandes, minutele 30 și 42 la ocaziile lui Caiado, minutul 53, ocazie mare Rondon.

Din minutul 77, echipa antrenată de Dan Alexa, a evouluat în 10 oameni, Gabi Iancu a fost eliminat, pentru cumul de cartonașe galbene.

În ultima etapă, se va decide echipa care va însoți pe Concordia în Liga a 2-a, în partida de la Sibiu, dintre Hermannstadt și Dunărea Călărași. Până atunci, Hermannstadt va evolua luni la Voluntari, iar în cazul unei victorii a sibienilor, lupta la retrogradare se va complica și mai mult, întrucât ilfovenii vor evolua în ultima etapă cu Dinamo, pe Ștefan ce Mare.

Antrenorul echipei Dunărea, Dan Alexa, a declarat după înfrângerea cu Gaz Metan, la televiziunea Digi, următoarele: „Am întâlnit Mediașul, o echipă care ne-a presat și care au avut situații de poartă. Sunt supărat, pentru că, de fapt nu știu cât ne-ar fi ajutat un egal astăzi, eram în aceiași situație. Am primit acel gol, coroborat cu eliminarea lui Iancu, în momentul când vroiam să-l schimb. Chiar atunci era Vali Munteanu pe margine, fiind vorba de secunde. Repet, o victorie a Mediașului, care nu s-a pus niciun fel problema pe parcursul jocului. Nu mi-aș fi dorit să mergem la Sibiu pentru un meci decisiv. Va fi foarte greu, pentru că Hermannstadt este susținută de public și chiar va fi un meci de care pe care. Ne lipsesc atacanții, astăzi Benzar a ieșit la încălzire și n-a putut să evolueze, iar Ammari a jucat cu dureri. Locul din clasament, cred că este unul realist, am suferit foarte mult în acest sezon, am avut evoluții mai mult modeste”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Ajax-Spurs-2-3

 

Citește și: Lucas Moura a realizat un hat-trick și o duce pe Tottenham în finala Ligii Campionilor

Calificare dramatică a echipei Tottenham, în finala Champions League, după ce a reușit să învingă miercuri pe Johan Cruijff Arena, în fața a 52 mii...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X