București, 15 Mai 2019

Dunărea Călărași pierde acasă cu FC Botoșani și este tot mai aproape de liga secundă

../Imagini-004-2019/Catalin-Golofca

Marți, în prima partidă a etapei a 10-a, intermediare din play-out, Dunărea Călărași a fost învinsă acasă, cu scorul de 2-0, de FC Botoșani și rămâne în continuare pe locul 7, retrogradabil direct în liga secundă.

Echipa Dunărea Călărași sa prezentat lamentabil, dând impresia pe tot parcursul partidei, că practicâ un joc de nivelul ligilor inferioare. Jucătorii lui Dan Alexa, și-au creat decât două ocazii de gol, pe tot parcursul meciului, cea mai mare fiind cea a lui Daniel Benzar, în minutul 71, când se afla la 8 metri de poartă și în loc să tragă la poartă, a ales să centreze imprecis!

Primul gol al echipei FC Botoșani, marcat de Lorand Fulop în minutul 28, a fost dintr-un penalty obținut de Golofca și ușor acordat de arbitrul Istvan Kovacs. În schimb, golul al 2-lea marcat de Cătălin Golofca, a fost unul frumos, dintr-un șut cu exteriorul la vinclul porții, din afara careului.

După meci, portarul echipei Dunărea Călărași, Cătălin Straton, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Este un meci pierdut, pe care îl digerăm cu greu, trei puncte pe care le-am pierdut acasă, dar acesta este fotbalul, știți cum este, cineva trebuie să mai și piardă. Mergem înainte, suntem jucători profesioniști și trebuie să facem lucrurile 100% în fiecare zi. Dacă soarta va fi să retrogradăm, vom retrograda, dacă nu, ne vom salva. Am avut multe meciuri în mână, este și vina noastră, clar. Nu ne rămâne decât de mâine să ne antrenăm 100% și să încercăm ca la următoarele meciuri să câștigăm, pentru că mai sunt puține meciuri și trebuie să facem maxim de puncte. Eu unul mai sper că ne putem salva, nu este diferența foarte mare, încât din momentul acesta să fiu cu capul plecat și să nu mai sper, doar că, după această înfrângere, suferim.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Mattia-Montini-capcana

 

Citește și: Etapa a 7-a, play-out ǀ FC Voluntari pierde acasă cu Dinamo și nu scapă de grijile retrogradării

Sâmbătă la Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu, Dinamo a reușit să învingă echipa locală FC Voluntari, cu scorul de 2-1, într-o partidă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X