București, 26 August 2018

Dunărea Călărași, la prima victorie acasă, într-un meci de Liga 1

Dunarea-Iasi-2-0

Sâmbătă la Călărași, într-o partidă a etapei a 6-a din Liga 1, echipa Dunărea, a învins Politehnica Iași, scor 2-0, obținând astfel sub conducerea antrenorului Dan Alexa, prima victorie de acasă, într-un meci de Liga 1, pentru fanii din Călărași.

Echipa Politehnica Iași, mult mai titrată, a evoluat în 10 oameni, din minutul 45, prin eliminarea lui Cioinac, facilitând astfel victoria obținută de gazde, datorită golurilor marcate de Valentin Alexandru, 56 și Kanda, 80.

Tehnicianul echipei Dunărea Călărași, Dan Alexa, a declarat după victoria împotriva echipei Politehnica Iași, la postul TV Digi, următoarele: „Putem spune că avem un început foarte bun de campionat, iar prin victoria de azi, am dat valoare acelor egaluri cu Hermannstadt, în deplasare și cu CFR acasă. Aveam nevoie de victorie în fața propriilor suporteri. A fost o victorie meritată, Iașiul nu ne-a pus probleme aproape în niciun moment al jocului, chiar și când s-a jucat 11 la 11, am avut situații clare la Keyta și Mediop. În repriza a doua, pe lângă cele două goluri, mai puteam înscrie cel puțin două.”

„Am avut o abordare foarte bună a jocului, am fost dinamici, am fost foarte activi, nu i-am lăsat să-și facă jocul, iar victoria nu a fost pusă sub semnul întrebării, nici un moment. Astăzi, n-am mai repetat greșelile din meciul cu Astra, am ținut foarte bine de minge, am putut să fac cele trei schimbări. Golul lui Vali Alexandru la începutul reprizei, a contat foarte mult în exprimarea echipei. În orașele mai mici, victoriile de acasă, parcă are un farmec mai aparte, lumea altfel simte. Ne bucurăm că i-am putut face fericiți”, a mai în încheiere Dan Alexa.

După acest rezultat, Dunărea Călărași are 9 puncte în clasament și ocupă provizoriu locul 5, în timp ce Politehnica Iași, cu 5 puncte, ocupă penultima oziție a clasamentului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Razvan-Lucescu-meci-Spartak-PAOK

 

Citește și: Răzvan Lucescu și PAOK, la un pas de Grupele Champions League

Marți, la Moscova, PAOK a remizat, scor 0-0, cu Spartak și se califică în Play-off-ul Ligii Campionilor, unde se va confrunta cu Benfica...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X