Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 02 Iunie 2016.

Dunărea Călărași învinge UTA cu scorul de 3-1, în prima manșă a barajului Ligii secunde

Valentin Alexandru, Dunarea Echipa antrenată de Adi Mihalcea, Dunărea Călărași, a învins miercuri, în prima manșă a barajului Ligii secunde, echipa UTA Bătrâna Doamnă, scor 3-1.

Returul va avea loc sâmbătă la Arad, iar singura piedică care o poate opri pe Dunărea să treacă de arădeni, ar fi oboseala datorită distanței foarte lungi pe care trebuie să o parcurgă până la Arad. De altfel și arădenii au pus eșecul de miercuri de la Călărași pe distanța mare care a parcurs-o până la Călărași și pe numărul mare de jocuri ale finalului de sezon.

Cu un unsprezece bine așezat în teren, în afara golurilor marcate de Valentin Alexandru, dublă în minutele 4 și 45 și Kanda, minutul 80, echipa călărășeană a mai avut și trei bare! De la UTA, a marcat golul Sorin Strătilă în minutul 44, gol care poate cântări mult, în cazul unei victorii cu 2-0, în meciul retur, pentru arădeni.

Autorul dublei și golgheterul la zi al echipei Dunărea, Valentin Alexandru, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "A fost un joc destul de dificil, dar eu zic că l-am controlat în totalitate. A fost o victorie muncită, o victorie grea, care ne propulsează foarte aproape de barajul cu Voluntari. Meciul nu este terminat, mai avem încă o manșă dificilă la Arad. Am fost și puțin obosiți, din cauza unui campionat foarte lung, dar mergem la Arad să consolidăm acest rezultat. La Arad, am înțeles că este un teren mic, un teren greu. Noi în afara meciurilor cu Rapid, am marcat cel puțin un gol, dacă nu mai multe. Eu zic că avem prima șansă și mergem acolo tot la victorie".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.