Dulca: Este al cincilea meci in care nu am pierdut
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Dulca: Este al cincilea meci in care nu am pierdut

Gaz-U_ClujBucuresti, 21 septembrie 2013. Echipa antrenată de Ionel Ganea învinsă la Mediaş cu 2-1, într-un meci disputat vineri în cadrul etapei a 8-a, a reuşit să strângă doar două puncte în 8 meciuri, având o eficacitate de numai 8,3% devine o candidată aproape sigură la retrogradare. Una dintre cauze poate fi şi situaţia financiară a clubului.

Clujenii au deschis scorul prin golul de excepţie al lui Borza, nereuşind să se bucure decât 7 minute, fiind egalaţi prin golul marcat de Todea pentru că după câteva minute Munteanu să înscrie golul al doilea pentru Gaz Metan.

Antrenorul gazdelor, Cristi Dulca, cel care a reusit promovarea cu "U", a declarat dupa meci la Digi Sport urmatoarele: "În suflet nici nu m-am bucurat la goluri, pentru că le port un respect deosebit celor de la Universitatea. Este al cincelea meci în care nu am pierdut, echipa a dat dovadă de caracter în momentul în care am primit gol. Cei care au intrat, au intrat foarte bine în joc și au adus în plus. E bine că reușim să marcăm, că avem jucători care pot aduce un plus, Bud, Vitinho. Pe Bud sper să-l facă să revină la forma care l-a consacrat."

De cealalta parte, antrenorul sepcilor rosii, Ionel Ganea a spus:"Am pierdut meciul pe două greşeli personale. Am jucat bine, dar din păcate aceste greşeli personale ne-au costat. Cred în continuare în această echipă, jucătorii sunt foarte bine motivaţi şi cred în continuare în ei".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash