Dumitru Dragomir: nu noi, Liga, am pus meciurile în ziua de Paşte, ci televiziunile
 
Google web images

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Dumitru Dragomir: nu noi, Liga, am pus meciurile în ziua de Paşte, ci televiziunile

Dumitru-Dragomir-lpfBucuresti, 30 aprilie 2013. In cadrul unei conferinte de presa, desfasurate marti 30 aprilie 2013, Dumitru Dragomir a raspuns mai multor intrebari puse de jurnalisti.

Cu privire la programarea meciului Viitorul Constanta- CFR Cluj in ziua de Paste, Dragomir a raspuns: "Toate cluburile au primit o groază de bani din partea televiziunilor, iar acestea din urmă comandă orele şi zilele de disputare ale meciurilor. Dar şi Chelsea sau Manchester United joacă la ora 14.00, joacă în ziua de Paşte sau de Crăciun şi nu e nicio problemă. Deci, nu noi, Liga, am pus meciurile în ziua de Paşte, ci televiziunile"

Nu putem fi de acord cu explicatia data de Seful LPF. REGULAMENTUL DE ORGANIZARE A ACTIVITĂȚII FOTBALISTICE, mentioneaza la Articolul 14 - Schimbarea programării unui joc oficial, urmatoarele:

1 . Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forţă majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului.

2.1. Jocurile din Liga I pot fi amânate sau devansate în caz de forţă majoră, conform alineatului 1 din prezentul articol. Urmare a negocierilor cu partenerul media care deţine drepturile TV, Comitetul de Urgenţă al LPF aprobă programul jocurilor pentru fiecare etapă, cu respectarea dispoziţiilor prezentului regulament.

Intelegem din aceste articole, faptul ca, televiziunile si LPF poarta negocieri, cu privire la datele si orele de desfasurare ale partidelor din cadrul fiecarei etape, dar hotararea o ea Comitetul de Urgenţă al LPF si nu televiziunile!

Daca Comitetul de Urgenţă al LPF era mai atent cu ce se intampla si in alte campionate, putea sa isi dea seama ca, in Serie A, nu a fost programata nici o partida in ziua de Paste a acestui an.

Alexandru Neata

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.