../Imagini-04-2020/Paderborn-Dortmund-1-6.jpg

Dortmund a administrat o înfrângere severă lanternei roșii din Bundesliga - Paderborn, scor 6-1

București, 01 Iunie 2020

Duminică, pe propriul teren, stadionul Benteler Arena, echipa Paderborn a fost învinsă cu un scor categoric de Dortmund, 6-1, într-o partidă a etapei a 29-a. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, așa cum arată și scorul la pauză, 0-0. Elanul gazdelor a fost frânt după ce în minutul 54, Hazard a deschis scorul pentru Borusia Dortmund.

De remarcat forma bună prin care trece atacantul lui Dortmund, Jadon Sancho, care a realizat o triplă, reușind să marcheze în minutele 57, 74 și 90+1. Au mai marcat pentru Dortmund: Hakimi, minutul 68 și Schmetzer, minutul 89. Pentru gazde, a marcat în minutul 72, Hunemeier.

După acest rezultat, Dortmund rămâne în continuare pe locul secund în clasament, cu 60 puncte, la o distanță de 7 puncte față de liderul Bayern. Paderborn, staționează pe ultima poziție din clasament cu 19 puncte și doar cu șanse matematice de a mai rămâne în prima ligă.

Dortmund a evoluat fără aportul masivului atacant, Erling Haaland, accidentat la genunchi în etapa anterioară, atunci când Dortmund a fost învinsă pe propriul teren de Bayern.

Au evoluat următoarele formații:

Paderborn: Zingerle, Jans, Hünemeier, Strohdiek, Collins, Schonlau, Vasiliadis '83, Sabiri), Antwi-Adjei ('83, Jastrzembski), Srbeny ('66, Zolinski), Holtmann ('74, Pröger), Mamba ('66, Michel);

Borussia Dortmund: Bürki, Hakimi ('87, Morey Bauza), Delaney ('68, Witsel), Sancho, Guerreiro ('80, Schmelzer), Hummels, Akanji, Brandt ('80, Reyna), Hazard, Piszczek, Can ('87, Balerdi Rosa).

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X