Dorinel Munteanu surprins de neconvocarea lui Budescu
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Dorinel Munteanu surprins de neconvocarea lui Budescu

Budescu-AstraBucuresti, 14 august 2013. Cu privire la meciul amical din această seară dintre selecţionatele României şi Slovaciei de la orele 21:00, antrenorul echipei ruse Kuban Krasnodar, Dorinel Munteanu este surprins de neconvocarea lui Constantin Budescu de la Astra Ploieşti.

Constantin Budescu a înscris 6 goluri în Liga 1 în cele 4 etape, a fost artizanul echipei Astra în preliminariile Europa League. Astfel a înscris 1 gol la Trencin, 1 gol la Omonia şi un gol la Domzale în primul tur.

Dorinel Munteanu a declarat pentru Digi Sport următoarele: “Chiar m-a surprins când am citit că Budescu n-a fost convocat de Victor Pițurcă. Jucătorul Astrei este într-o formă foarte-foarte bună, este cel mai în formă jucător român al momentului și trebuia chemat la națională. Eu zic că trebuie să trăim momentul, pentru că acum vin meciurile cu Ungaria și cu Turcia“.

Jocul de miercuri va fi transmis la televiziune de Antena 1 şi va fi arbitrat de o brigadă din Republica Irlanda, formată din Neil Doyle (arbitru), Wayne McDonnell (arbitru asistent 1) și Ciaran Delaney (arbitru asistent 2). Al patrulea oficial va fi românul Marius Avram.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash