căutare personalizată

  

 

 

Munteanu: "O înfrîngere nemeritată" / Stan: "Nu puteam emite pretenţii"

Dorinel_MunteanuAntrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, crede că elevii săi ar fi meritat mai mult de la meciul pierdut cu Manchester United (0-2).

"Este o înfrîngere nemeritată după aspectul jocului. Oameni care nu cred în echipă sînt peste tot şi nu pot să îi bag în seamă. Jucătorii mei au făcut o partidă bună, am avut agresivitate, să nu uităm că în faţa noastră a fost Manchester United. Asta este echipa pe care o conduc.

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson: "Fiecare meci din Champions League este important, nu poţi să faci o diferenţă între ele. În seara asta trebuia să cîştigăm cele trei puncte".

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a declarat: "Desfăşurarea meciului ne-a dat speranţe, dar se confirmă faptul că o echipă mare cîştigă şi atunci cînd joacă mai puţin bine. Se pare că nu mai avem nici noroc. Totuşi, sîntem la o diferenţă mare de restul. Dorinel are contract cu noi şi nu se pune nici o problemă să plece. Nu puteam să emitem pretenţii cu o forţă ca Manchester".

Sursa: gsp.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Google web images
Google web images

Google web images
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash