căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Dorin Goian a fost suspendat 4 etape

Bucuresti, 22 nov. 2012. Conform celor mai noi stiri sportive, fostul fotbalist al Stelei, fundaşul Dorin Goian a fost suspendat patru etape în Serie B după ce în etapa trecută l-a agresat pe arbitrul întâlnirii Spezia – Juve Stabia.

Fundaşul român al formaţiei Spezia Calcio, Dorin Goian, nu va putea evolua în următoarele patru etape din campionat, fiind suspendat după ce săptămâna trecută l-a agresat pe arbitrul partidei pe care echipa sa a susţinut-o acasă împotriva celor de la Juve Stabia. Fostul stelist primit cartonaşul roşu în minutul 88, iar înainte de a părăsi suprafaţa de joc l-a îmbrâncit pe centralul Maurizio Ciampi. Federaţia Italiană a considerat că românul "a încercat să-l intimideze pe arbitru" şi i-a aplicat o sancţiune de patru etape. În aceste condiţii, Dorin Goian va rata meciurile cu Cesena, Empoli, Bari şi Lanciano.

În acest moment Spezia se află pe locul 10 cu 19 puncte în Serie B, fiind la doar 3 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în barajul pentru promovarea în Serie A. Săptămâna trecută Spezia a pierdut cu 3-2 acasă în faţa celor de la Juve Stabia, echipă aflată în acest moment pe locul 4 cu 24 puncte. În acest weekend, Spezia va juca fără Dorin Goian în deplasare la Cesena. Aceştia sunt abia pe locul 18 cu 14 puncte şi nu au mai câştigat de trei etape. Casele de pariuri sportive online văd o partidă echilibrată şi oferă o cotă de 2.75 pentru Spezia, în timp ce gazdele au o cotă de 2.80. Spezia şi Cesena s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2007-2008, iar meciul de la Cesena s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Oaspeţii au egalat în minutul 89 prin Padoin.

Bogdan Marinescu

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash