Doar remiză pentru Liverpool la West Bromwich
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Doar remiză pentru Liverpool la West Bromwich

West_Bromwich-LiverpoolBucuresti, 04 februarie 2014. Liverpool a condus cu 1-0 la pauză în deplasarea de la West Bromwich din etapa a 24-a din Premier League, dar la final scorul a fost 1-1 şi astfel cormoranii rămân pe locul 4 în clasament.

Primul meci al zilei de duminică din campionatul Angliei a avut loc între West Bromwich Albion şi Liverpool. Potrivit celor mai bune cote pariuri fotbal de la cormoranii au fost favoriţi la victorie. Era normal să fie aşa dacă ţinem cont de poziţiile celor două din clasament. Prima repriză a fost controlată de Liverpool care a deschis scorul în minutul 24 prin Daniel Sturridge. Aceasta a fost una dintre puţinele ocazii importante ale primei reprize şi astfel la pauză oaspeţii au condus cu 1-0. A doua repriză a fost mai echilibrată şi cu ocazii de ambele părţi, însă doar echipa gazdă a reuşit să marcheze în minutul 67 prin Victor Anichebe. Amândouă au sperat pe final că vor da lovitura şi vor lua cele trei puncte, dar scorul a rămas 1-1 şi au trebuit să fie mulţumite cu un punct. În urma acestei remize, Liverpool a rămas pe locul 4 cu 47 de puncte, în timp ce West Bromwich Albion este pe locul 16 cu 23 de puncte. 

Conform altor ştiri şi pariuri Premier League duminică a mai avut loc un meci din etapa a 24-a între Arsenal şi Crystal Palace. „Tunarii” au fost favoriţi în această partidă, însă prima repriză s-a încheiat fără goluri. După pauză Arsenal a început în forţă şi a deschis scorul în minutul 47 prin Oxalde-Chamberlain. Acelaşi jucător a stabilit scorul final, 2-0, pentru Arsenal în minutul 73. În urma acestui succes, „tunarii” au urcat pe prima poziţie a clasamentului cu 55 de puncte şi va rămâne cel puţin o zi. De cealaltă parte, Crystal Palace a coborât pe locul 17 cu 23 de puncte.

Bogdan Marinescu

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash