Doar egal pentru Napoli la Bologna
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Doar egal pentru Napoli la Bologna

Bologna-Napoli-2-2București, 20 ianuarie 2014. Napoli a obţinut doar un rezultat de egalitate în deplasarea de la Bologna din etapa a 20-a din Serie A, dar rămâne pe locul trei cu 43 de puncte.

Duminică de la ora 16:00, Bologna a primit vizita celor de la Napoli în etapa a 20-a din campionatul Italiei. Oaspeţii de azi au fost favoriţi la victorie, însă potrivit unui comentariu live de fotbal oferit de scorul a fost deschis de Bologna în minutul 37 prin Rolando Bianchi. Acesta a fost singurul gol marcat în prima repriză, iar cei de la Napoli nu au şutat deloc pe spaţiul porţii în această repriză. După pauză, echipa antrenată de Rafael Benitez a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 62 şi care a fost transformată de Gonzalo Higuain. Napoli a continuat să domine repriza secundă şi a trecut la conducere în minutul 80 când a marcat Jose Callejon. Se părea că oaspeţii vor obţine victoria, mai ales că în minutul 84 echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică după ce Kone a văzut al doilea cartonaş galben. Totuşi, Bologna a reuşit să egaleze în prelungiri, marcator fiind acelaşi Rolando Bianchi.

Chiar dacă nu a câştigat, Napoli rămâne pe locul 3 în Serie A cu 43 de puncte, însă s-a îndepărtat de liderul Juventus Torino la 12 puncte, dar şi de AS Roma la 4 puncte. În plus ocupanta locului 4, Fiorentina, s-a apropiat la doar 3 puncte. În etapa următoare, Napoli va primi vizita celor de la Chievo Verona care se află pe locul 16 cu 17 puncte.

Alte rezultate meciuri din etapa a 20-a din Serie A:

AS Roma  3 - 0  Livorno  
Juventus  4 - 2  Sampdoria  
Udinese  2 - 3  Lazio Roma 
Atalanta  1 - 0  Cagliari  
Catania  0 - 3  Fiorentina  
Genoa   1 - 0  Inter Milano  
Chievo  1 - 2  Parma  
Sassuolo  0 - 2  Torino
AC Milan  1 - 0 Verona

Bogdan Marinescu

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash