Doar egal pentru Italia acasă cu Armenia
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Doar egal pentru Italia acasă cu Armenia

Italia-Armenia-2-2Bucuresti, 17 octombrie 2013. Naţionala Italiei a reuşit doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, în meciul de pe teren propriu cu Armenia, dar nu a fost singura surpriză în ultima etapă din preliminarii.

Marţi seara au avut loc ultimele meciuri din grupele de calificare pentru Campionatul Mondial din 2014. Cea mai mare surpriză a zilei a avut loc în Italia, unde echipa gazdă a întâlnit Armenia. Italienii erau deja calificaţi la turneul final, dar şi-ar fi dorit un succes în fata suporterilor. Potrivit însă unui comentariu live de fotbal Armenia a deschis scorul încă din minutul 5, marcator Movsisyan. La jumătatea primei reprize Italia a restabilit egalitatea prin Florenzi. Acestea au fost şi singurele goluri din prima repriză. După pauză, prima care a marcat a fost tot Armenia, în minutul 70 prin Mkhitaryan. Avantajul a durat doar şase minute, Mario Balotelli egalând la 2-2 în minutul 76. Amândouă au încercat să câştige pe final, dar nici una nu a mai înscris.

Au mai fost şi alte rezultate surprinzătoare în care au fost implicate echipe care  la cote , erau cotate drept mari favorite. Unul dintre acestea a avut loc în grupa H, unde Muntenegru a fost învinsă pe teren propriu cu 5-2 de Moldova. E drept că nici una nu mai avea vreun obiectiv în această ultimă rundă. În schimb Anglia nu s-a încurcat acasă cu Polonia, câştigând cu 2-0 şi terminând astfel prima în grupa H. Şi în grupa A au avut loc surprize, belgienii care au terminat pe primul loc au fost egalaţi pe final de Tara Galilor în meciul de pe teren propriu. Nici ocupanta locului 2 în grupă, Croaţia nu a jucat mai bine şi a pierdut cu 2-0 în Scoţia. Nu a fost însă nici o problemă pentru cele două pentru că aveau asigurate poziţiile.

Bogdan Marinescu

 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash