București, 15 Septembrie 2015.

Dinamo termină meciul cu CFR Cluj, în 8 jucători

Dinamo-CFR-0-2Pe stadionul din Ștefan Cel Mare, în ultimul meci al etapei cu numărul 10, Dinamo a suferit prima înfrângere din campionat cu CFR Cluj, scor 2-0 și termină meciul în 8 jucători, datorită eliminărilor lui Feussi în minutul 38, Steliano Filip, minutul 54 și Cosmin Matei în minutul 88.

La pauză a fost trimis în tribune antrenorul Mircea Rednic, pentru proteste, de către centralul Radu Petrescu.

Clujenii au deschis scorul dintr-un penalti transformat de Cristian Lopez în minutul 40, datorită faultului din careu comis de Feussi, care este și eliminat, asupra lui Păun. Claudiu Voiculeț, printr-un șut de excepție din afara careului, avea să stabilească scorul de 2-0, cu care se termină și partida.

Elevii lui Mircea Rednic au început meciul cu speranța unei victorii, întrucât o putea aduce pe primul loc al clasamentului. Nu a reușit datorită eliminărilor, pentru faulturi sau gesturi sportive necugetate (Cosmin Matei). De altfel încă din secunda 50, Feussi putea să fie trimis la vestiare pentru un fault dur asupra lui Păun.

În inferioritate numerică, Cerniauskas a făcut posibilă limitarea scorului, prin câteva intervenții de excepție, în minutele 60, 70 și 86.

Anghel-Iordanescu-stadion-DinamoLa meci a asistat și selecționerul Anghel Iordănescu, pentru a urmări jucători în vederea selecției pentru ultimele două jocuri de calificare din octombrie, la EURO 2016 .

După meci, antrenorul CFR-ului, Francisc Dican a declarat la postul TV Digi Sport, următoarele: "Am pregătit foarte bine acest joc, băieții au interpretat foarte bine ce am pregătit la antrenamente. Am reușit să și înscriem, iar eliminările din tabăra dinamovistă, ne-a ușurat mult munca, dar asta nu diminuează cu nimic meritele jucătorilor mei. Cu Cosmin Matei nu știu de ce a fost eliminat, numai atât, am auzit că l-a scuipat pe Păun. Această victorie, este foarte mare pentru echipa pe care o antrenez eu, îmi felicit jucătorii. Trebuie să jucăm echilibrat de acum înainte și să rămânem cu picioarele pe pământ, așa cum am făcut-o până acum, deoarece au trecut doar 10 etape. Ca să putem vorbi de titlu, trebuie să ne calificăm în play-off, pe urmă mai putem vorbi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.