București, 01 Iunie 2019

Dinamo și FC Voluntari, au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultima etapă din play-out

../Imagini-004-2019/Dinamo-Voluntari-0-0

Vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, într-o partidă a ultimei etape din play-out, rezultatul fiind echitabil, având în vedere că ambele echipe au avut câte o situație mare de gol, mai întâi, Belahmeur în minutul 61, a trimis mingea în bară, din 10 metri, pentru FC Voluntari, apoi peste numai două minute, Christovao a trimis și el în stâlpul porții.

Mai putem consemna după acest meci, faptul că, pentru Costin Lazăr de la FC Voluntari, a fost ultimul meci din cariera de jucător, fiind schimbat în minutul 87 și îmbrățișat de colegi și chiar de arbitrul de centru Sebastian Colțescu.

După acest ultim rezultat, Dinamo termină în clasamentul play-out pe poziția a 3-a, cu 43 puncte, în timp ce FC Voluntari, se situează pe locul 5, cu 31 puncte.

După ultima partidă în Liga 1, mijlocașul echipei FC Voluntari, Costin Lazăr, a declarat la televiziunea Digi, următorele: „În acest moment, mă simt foarte bine, mă simt apreciat, mai ales de echipa mea, de oamenii care m-au susținut astăzi și le mulțumesc. Mă voi orienta pe o carieră de antrenorat și sper să o fac cât mai bine. De-a lungul carierei, am mai multe amintiri frumoase, de la Sportul Studențesc, de la Rapid, de la PAOK și de la Voluntari. Sunt mulțumit de ce am realizat, poate puteam mult mai mult. Am fost foarte emoționat înaintea acestui meci, iar acum după meci, am început să conștientizez faptul că la mine, cariera s-a terminat și este un sentiment ciudat. Deși mai pot juca, prefer să treacă de la mine, decât să mă târâi pe la vreo echipă.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Catalin-Golofca

 

Citește și: Dunărea Călărași pierde acasă cu FC Botoșani și este tot mai aproape de liga secundă

Marți, în prima partidă a etapei a 10-a, intermediare din play-out, Dunărea Călărași a fost învinsă acasă, cu scorul de 2-0, de FC Botoșani...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X