București, 15 Octombrie 2015.

Dinamo și Concordia în prima Semifinală a Cupei Ligii

Dinamo-CFR_CLUJ-2-0Miercuri, Dinamo și Concordia au avut meciuri pe propriile terenuri cu CFR Cluj și respectiv ASA Tg. Mureș, contând pentru Sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast.

Dinamo s-a calificat în urma victoriei cu 2-0, autorii golurilor Essombe, minutul 22 și Dorin Rotariu, minutul 55, iar Concordia a câștigat cu 1-0 meciul cu ASA TG. Mureș, autorul golului fiind Ionuț Balauru, care a marcat în propria poartă în minutul 38.

Meciul din Ștefan Cel Mare, a debutat cu accidentarea lui Păun din minutul 4, urmând a fi schimbat după numai câteva minute.

Primul gol al echipei lui Mircea Rednic, a fost marcat din pasa în adâncime alui Matei de către Essombe, în urma unei poziții suspecte de offside și nesemnalizate.

Arbitrul Alexandru Tudor a condus slab partida, desigur acoperit de regulament, dar nu s-a implicat mai mult la soluționarea unor faze, în care deși era la câțiva metri, aștepta să vadă reacția tușierului.

Mircea Rednic, tehnicianul echipei Dinamo, a declarat după meci la Digi Sport: "Am trăit meciul cu emoții, întrucât CFR este o echipă bună, am simțit-o pe pielea noastră în campionat. Cred că am făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, atunci când am marcat un gol și am mai avut două ocazii clare. După 2-0, în repriza secundă, am cerut jucătorilor să tempereze jocul, ținând cont că avem meci cu Tg. Mureș în campionat. Pe noi ne interesează trofeul Cupa Ligii. Ne-am calificat în semifinală, este un lucru foarte bun".

Semifinala dintre Dinamo și Concordia va avea loc în primăvara anului viitor, în dublă manșă, în datele de 8 martie 2016, meciul tur și 5 aprilie 2016, returul.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.