București, 16 Decembrie 2015.

Dinamo și ASA Tg. Mureș, primele echipe calificate în Semifinalele Cupei României

Dinamo-Astra-2-1-Sferuri-CupaMarți, în primele partide din Sferturile Cupei României desfășurate la Timișoara și stadionul Dinamo, s-au decis două dintre cele 4 semifinaliste, ASA Tg. Mureș și Dinamo București. Mureșenii au câștigat partida cu Poli Timișoara, la penalty-uri, scor general 8-7, după prelungiri, scorul a fost 1-1, iar Dinamo a învins Astra cu scorul de 2-1.

Poli Timișoara a ratat un penalty în minutul 36, prin Javi Hernandez, la scorul de 1-0, atunci când soarta meciului putea fi scrisă mai devreme.

În cea de-a doua semifinală, Dinamo conducea deja după primul sfert de oră cu 1-0, prin golul lui Gnohere, pentru ca să se vadă egalați în prelungirile meciului de golul lui Enache. Atunci când meciul se îndrepta spre prelungiri, Dinamo a avut o tresărire de orgoliu și a marcat golul calificării în ultimele secunde de joc prin Palici!

Meciul dintre Dinamo și Astra, poate fi considerat și un duel al celor doi antrenori, care nu au fost în relații bune, încă de când erau coechipieri la Rapid București.

După meci, Șumudică nu s-a simțit prea bine, având unele probleme medicale și nu a participat nici la interviurile de după meci.

Antrenorul câinilor, Mircea Rednic, și-a pus amprenta pe jocul echipei, reușind să facă din Dinamo o echipă competitivă, evoluând practic în ultimele 5-6 meciuri, ca în vremurile bune. Nu sunt întâmplătoare rezultatele sau mai bine spus performanțele la zi ale echipei, locul 3 ocupat în clasamentul Ligii 1 și această calificare din semifinalele Cupei României.

Mircea Rednic, a declarat după meci la postul Digi Sport următoarele: "Meciul nu a fost ușor, am auzit că Șumi a avut ceva probleme, îmi pare rău, astea sunt meciuri cu tensiune foarte mare, ambiții foarte mari. Mă bucur pentru echipa noastră că a făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, când am și înscris, puteam să mai marcăm două goluri și să tranșăm meciul încă din prima parte. În repriza secundă, Astra având o posesie mult mai bună, am fost forțați să ne retragem. Nu au fost periculoși, decât la fazele fixe. Jucătorii mei au stat bine în defensivă, sunt foarte disciplinați tactic. Am fost puțin dezamăgiți în primul minut de prelungire, atunci când Astra a egalat, dar băieții nu au cedat și am reușit calificarea".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.