Dinamo se califică în optimile Cupei învingând Sănătatea Cluj, cu 4-0
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Dinamo se califică în optimile Cupei, învingând Sănătatea Cluj, cu 4-0

Ionel_Danciulescu-CupaBucuresti, 25 septembrie 2013. Cu un nou antrenor pe bancă, Flavius Stoican, cu Dănciulescu titular, Dinamo a luat în serios partida din saisprezecimile Cupei României Timișoreana, învingând categoric Sănătatea Cluj cu 4-0.

"Virușii" din Cluj-Napoca, au practicat un joc dechis și plăcut. Ei au fost mulțumiți pentru că au ajuns să joace cu Dinamo în șaisprezecimile Cupei.

În acest meci și-a făcut apariția după o pauză de aproape sase luni și mijlocașul Cătălin Munteanu, venind după o accidentare. El a fost introdus în minutul 64 în locul lui Curtean.

Golurile dinamoviștilor au fost marcate de Zougoula (2 din care unul in prima repriza) iar in repriza secunda au mai inscris Dănciuescu și Rotariu.

Flavius Stoican, antrenorul dinamoviștilor a folosit următorii jucători: Naumovski - Fai, Durimel, Luchin, Filip - Lazăr, Thicot, Elton (Rotariu '55), Curtean (C. Munteanu '69) - Dănciulescu (Şerban '55), Zougoula.

S-au califilcat in urma jocurilor disputate marti în Optimile Cupei României următoarele echipe: Corona Brasov; SC Vaslui; Poli Timisoara; Viitorul; Chindia Targoviste; Ripensia Timisoara si Dinamo.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash